A családtagok egészségénél és öröménél nincs fontosabb.

►Lágy BWT selyemvízzel kényeztetjük testét és lelkét

Ez a kellemes érzést keltő lágy víz az Ön életstílusához legjobban passzoló BWT AQA perla központi vízlágyító berendezésnek köszönhető. Ezeket a berendezéseket a lebegő anyagokat eltávolító vízszűrő után, a vízvezeték belépési pontja közelében építjük a rendszerbe.

 

►Óvjuk egészségét: tiszta és zamatos ivóvizet töltünk a poharába

A csapvíz szűréséről és tisztításáról két fázisban gondoskodunk. A lebegő szennyeződések eltávolításáról a vízvezeték belépési pontján elhelyezett BWT vízszűrő gondoskodik. Ezt, az Ön igényei szerint, egy konyhai víztisztító berendezéssel (BWT Aquaboy vízszűrő vagy BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó) egészítjük ki.

 

►Ragyogóvá varázsoljuk otthonát ‒ erőfeszítés nélkül

Mindez a BWT AQA perla központi vízlágyító berendezéseinek érdeme. Az általa kezelt lágy vízben minimális a vízkőlerakódást eredményező ásványi anyag.

Ha csak fürdőkádjában okoz gondot a vízkőlerakódás, tegye próbára a BWT Quick&Clean vízkőmentesítő zuhanyszűrőjét, hogy a vízkő többé ne tehesse próbára az idegeit.

 

►Megóvjuk háztartási berendezéseit és fűtésrendszerét

Otthonában minden, ami vizet használ, megérdemli és hosszú élettartammal hálálja meg a gondoskodást. Mivel előzheti meg a meghibásodásokat és az indokolatlanul magas energiafogyasztást? A vezetékes víz belépési pontján elhelyezett BWT központi vízszűrő- és vízlágyító berendezésekkel. Előbbivel a lebegő szennyeződéseket iktathatja ki a vízből, utóbbival a vízkőlerakódás okozta bosszúságokat zárhatja ki az életéből.

 

►Kíméljük a környezetet és a pénztárcáját

A BWT AQA perla vízlágyító berendezések használatával a környezet és Ön is fellélegezhet. A lágy víznek köszönhetően megelőzhetőek a vízkő okozta meghibásodások, az energiapazarlás (1 mm vízkő a fűtőszálon akár 10%-kal is növelheti az energiafogyasztást), és a környezetet is kevesebb vegyszerrel terheli az, akinek nem kell nap mint nap megküzdenie a vízkőlerakódásokkal.

Mindezekkel szeretnénk még több élvezetet csempészni a hétköznapokba!

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti - kezelésre vonatkozó irányelveket. További információk

Értem