Süti / Cookie tájékoztató
Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti - kezelésre vonatkozó irányelveket.
Gasztrobloggerek kedvenc jégkrémei

Gasztrobloggerek kedvenc jégkrémei

A jégkrémet nem lehet megunni, legyen szó bármilyen évszakról mindig találhatunk alkalmat a fogyasztására. Most egycsokorba gyűjtöttük kedvenc gasztrobloggereink jégkrém receptjeit, amelyekben 2 közös van: mindegyik frissítően finom és BWT szűrt víz hozzáadásával készült.

A víz alapú jeges desszerteknek a legnagyobb előnye, hogy az esetlegesen ételintoleranciával élők is bátran élvezhetik, másrészt kevesebb kalória van benne, mint a tejszínnel készült változatokban. Ha BWT szűrt vizet használsz az jégkrémek elkészítéséhez, akkor a szűrés során a vízbe juttatott magnézium* jótékony hatását is élvezheted, hiszen a magnézium kiteljesíti az ízeket, így a gyümölcsök természetes íze még inkább előtérbe kerül.

Idén nyáron mi Mautner Zsófi, Iklódi Dóri és Szabó Jucus jégkrém variációival hűsítettük magunkat! Próbáld ki Te is bátran mindegyiket! A recepteket pedig megtalálod ebben a kis füzetben:

fagyi_receptek

*2,5 liter, 17 német keménységű víz eseten a hozzáadott magnézium mennyiségemegközelítőleg 60 mg, amely az ajánlott napi magnézium bevitel 20%-a (a WHO 300 mg magnézium / nap előírását figyelembe véve).