Segíthetünk? 06-80-911-093
Inspirációk - tippek, trükkök

Inspirációk - tippek, trükkök

A víz keresztül-kasul átjárja az életünket. Oltja a szomjunkat, felüdíti, megtisztítja a testünket. Látványa, csobogása, érintése, ölelése megnyugtatja a lelkünket. Nélkülözhetetlen és pótolhatatlan. A földi élet kialakulásának bölcsője, utódaink születés előtti ringatója, védelmezője. Testünk legfőbb összetevője és egészséges működésének alapfeltétele. Ezért szomjazzuk mi, emberek, annyira a zamatos, friss, tiszta ivóvizet.

Elég vizet iszol? | Derítsd ki most!

Írta  / BWT

Nem akarok senkit sem riasztgatni, de Magyarországon rengetegen vagyunk, akik nem iszunk elég vizet, és bizony, ennek vannak következményei. Honnan tudhatod, hogy nem iszol eleget? 
 

1. jel - kevésbé tudsz koncentrálni
2. jel - karikás a szemed
3. jel - sokszor vagy szomjas
4. jel - száraz a bőröd
5. jel - sokszor fáj a fejed

Ha 2-3 jel igaz rád a fentiekből, akkor mindenképpen nézd meg a bejegyzés végén látható videómat, abból kiderül az is, mennyi lenne az ideális folyadékmennyiség számodra. Ha eleget iszol, akkor is nézd meg, hiszen mutatok néhány vízivást serkentő tippet is benne! :)

NYERD MEG A VIDEÓMBAN KIDEKORÁLT VÍZSZŰRŐ KANCSÓT!

Instagram oldalamon fut egy játék, ahol megnyerheted a dekorált vízszűrőt, egy kommenttel benevezhetsz a játékra! Nézd meg instagram oldalamat, és játssz!


Extra tipp: Közeledik az Anyák napja, mit szólna  Édesanyád, ha egy személyre szabott és vidám kancsóval lepnéd meg?


Csorba Anita, az Inspirációk YouTube csatorna vloggere több technikát is kipróbált, hogy mivel lehet tartós végeredményt elérni.

  1. Alkoholos filctollal, amely már önmagában is elég tartós, de dekorálás után mosogatógépbe már ne tedd be a kancsót.
  2. Normál filctollal, amely önmagában még kevés, ezért a végén egy réteg decoupage ragasztóval kell fixálni. Ebben az esetben sem javasolt már a mosogatógép használata.

BWT Magnesium mineralizer vízszűrő kancsó dekorálásának lépései

  1. A4 papírra rajzold fel a mintát, amit szeretnél a kancsódra dekorálni / vagy töltsd le innen Csorba Anita által elkészített sablonok egyikét.
  2. Szedd szét a vízszűrő kancsót és helyezd belülre a sablont!
  3. A sablon alapján filccel rajzold fel a mintát és színezd ki!
  4. Várd meg amíg teljesen megszárad, majd rakd össze a vízszűrő kancsót!
  5. Töltsd fel vízzel, tedd jól látható helyre, és a nap folyamán folyamatosan töltsd magadba a magnéziumban gazdag vizet!

Még nincs BWT Magnesium mineralizer vízszűrő kancsód?

Rendelj most bármilyen BWT Penguin vízszűrő kancsót, írd be a promóciós kódot (kód: INSPIRACIOK17), és a kancsó mellé küldünk Neked 2 db alkoholos filctollat is (fekete és rózsaszín színekben), hogy elkészíthesd a saját, egyedi kancsódat.

A promóció 2017. április 21.- május 21. tart!

Ha kíváncsi vagy, hogy Csorba Anita hogyan dekorálta ki a BWT rózsaszín Penguin vízszűrő kancsóját, akkor nézd meg a videót!

 

 

 

 

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti - kezelésre vonatkozó irányelveket. További információk

Értem