Szabadulj meg a vízkőtől a selymesen lágy víz segítségével

Vízlágyító berendezés használatával otthonod minden helyiségében élvezheted a BWT lágyvizet.

BWT AQA perla központi vízlágyító berendezései különleges élménnyé teheted a felfrissülés, feltöltődés pillanatait. Olyan lágyvízzel ajándékoznak meg, amelynek érintése a selyem simogatását idézi. Sőt, a fáradságos vízkő súrolásnak is búcsút mondhatsz. Élvezd ki te is a selymesen lágy víz nyújtotta kényelmet!

A lágy víz előnyei az otthonodban*:

  • kevesebb takarítás
  • pihe-puha törölközők akár fele annyi mosószer használatával
  • nem kell többé folyamatosan a vizkövet súrolnod a felületekről
  • vízkőmentes háztartási berendezések
  • selymesen lágy érzetű víz a zuhanyzóban 

*a keményvíz használatához képest.

Ha otthonunkban kemény a víz, akkor textíliáink hamarabb kifakulhatnak és durva tapintásúvá válhatnak. A BWT lágy selyemvíz hozzájárulhat, hogy a ruháink megőrizhessék eredeti színüket és pihe puha tapintásukat mosásról mosásra.

Több idő önmagadra és családodra

BWT nem csupán a vízkőért felelős anyagoktól szinte mentes vizet kínál**, hanem annak lehetőségét is, hogy több időt fordíts önmagádra és családodra. A mindennapok a munkáról, a közlekedésről, a főzésről és a takarításról szólnak, miközben mindannyian arról álmodunk, hogy több időt tölthessünk a családdal és több időnk legyen arra is, hogy magunkkal foglalkozzunk. Ha lágy BWT selyemvizet használsz, több időd lesz arra, hogy álmaid megvalósításával foglalkozhass!

BWT AQA perla központi vízlágyító berendezései különleges élménnyé teheted a felfrissülés, feltöltődés pillanatait. Olyan lágyvízzel ajándékoznak meg, amelynek érintése a selyem simogatását idézi.

Vízlágyító berendezés használatával nem csak a takarításra fordított idővel spórolhatsz. A kemény víz hozzájárulhat a kellemetlen száraz bőr érzethez. Ha lágy BWT selyemvizet használsz, az segíthet megőrzni a bőr természetes olajtartalmát. Ha mégis krémre lenne szükséged, az könnyedén beivódik a bőrbe. A zuhany alatt a selymesen lágy vízsugarakat élvezve vagy a selymesen lágy habos fütrdőkádban könnyedén megfeledkezhetsz a mindennapi problémákról és stesszről. Lágy víz használatakor a napi szappanos kézmosások is kevésbé járulnak hozzá a bőr kiszáradásához, így akár a kézkrémet elrejtheted a fürdőszobaszekrény leghátsó zugába.

A selymesen lágyvíz előnyeiről tudj meg még többet!

KÉRD A BWT AQAMESTER HÁLÓZAT SEGÍTSÉGÉT

Országos BWT AQAMESTER hálózatunk tagjai olyan vízvezeték szerelők, akik igényesek a munkájukra, és kiemelten foglalkoznak a vízkezeléssel. Partnereinkkel közösen állunk a szolgálatodra, hogy megtaláljuk az otthonod számára legideálisabb vízkezelési megoldást.

Találd meg a Hozzád legközelebb eső BWT AQAPONTOT országos keresőnkben, vagy kérj árajánlatot kötelezettség nélkül most az otthonod számára leginkább megfelelő vízlágyító, vízszűrő rendszerhez!

*a keményvízhez viszonyítva

**A gép több fokozatban állítható, mely révén különböző erősségű vízkőcsökkentés érhető el egészen a teljes fizikai vízkőmentességig (0,1 nk°). Egy 5 nk értékkel rendelkező lágyvíz esetén, ami még megfelel az ivóvíz minőségnek, már nem tapasztalhat vízkőlerakódást a napi használat mellett, mivel vízkő nem jelenik meg rendszeres és szokásos takarítás mellett, azonban más sók kirakódása előfordulhat. Azok akár egy puha ruha segítségével is könnyedén eltávolíthatók. A BWT a otthoni felhasználásra az 5 nk° érték beállítását javasolja, ami megfelel az ivóvízminőségi követelményeknek. 

***A BWT központi vízszűrői 100 mikronnál nagyobb szennyeződéseket szűrnek ki. Ennél magasabb vízszűrési igény esetén kérd ajánlatunkat.

Ajánlatkérés, kötelezettség nélkül.

Otthona számára keresi az ideális vízkezelési megoldást?

Kérjük, töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat, és az Önhöz legközelebbi BWT AQAMesterünk felveszi Önnel a kapcsolatot,
hogy közösen találják meg a megfelelő megoldást.

Érdekel a megoldás:


A küldés gomb megnyomásával elfogadom, hogy a BWT Hungária Kft. BWT AQAMESTER partnere felkeressen a megadott elérhetőségeimen otthonom vízkezelésével kapcsolatban.
Ingyenes, kötelezettség nélkül.
Gyors ajánlatkérés
Tanúsított szakemberek
BWT AQApont kereső
Válassza ki a lakóhelyéhez legközelebb eső BWT AqaPontot, ahol szaktanácsadással, termék információkkal, személyre szabott BWT megoldásokkal és ötletekkel várjuk.
BWT vízkeménység teszter
BWT vízkeménység teszter
Tudni szeretné milyen a vízkeménység Önnél? Kérje ingyenes brossuránkat a teszt csíkkal
BWT AQAmester kereső
Amennyiben szakemberre van szüksége helyszíni felmérésre, szaktanácsadásra otthonában, hívja a +36 80 911 093-as aqamester-vonalunkat és segítünk megtalálni az Önhöz legközelebbi szakembert!