A víz, amit nyugodtan és élvezettel fogyaszthatsz

Magyarországon a vezetékes víz szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, és biztonsággal fogyasztható. A tisztítási és a szűrési eljárások következtében nem, vagy csak rendkívül elenyésző mértékben tartalmazhat olyan anyagokat, amelyek nem kívánatosak az csapvízben.

A csapvíz azonban sok helyen elöregedett csővezetékeken keresztül jut el az otthonokba, ráadásul ezek felújítási, szerelési munkái során lebegő szennyeződések kerülhetnek a vízbe. Kiváló minőségű szűrt vizet a BWT konyhai víztisztító berendezéseivel biztosíthatod az otthonodban.

A BWT Aquaboy vízszűrője leszámol a baktériumok 99%-ával, valamint az íz- és illatrontó anyagokkal, ugyanakkor megőrzi a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványokat.

A BWT konyhapult alá beépíthető Magnesium Mineralizer vízszűrő jó választás, ha frissítő szűrt vizet szeretnénk kapni a nap bármely pillanatában otthonunkban, a szűrőbetétjét pedig elegendő félévente egyszer cserélni. A berendezés csökkenteni tudja a vízforralók, kávégépek vízkövesedését, de nem tud 100% biztonságot nyújtani a vízkő ellen. 

Tudj meg még többet a különböző konyhai vízkezelési lehetőségekről!

Mondj nemet a vízkő elleni küzdelemnek a konyhádban is!

A legtöbbünk számára ismerősek azok a kellemetlenségek, amiket az edényeken, a vízforralóban vagy a kávéfőzőben lerakódott vízkő okoznak. Ahhoz, hogy ezek a konyhai eszközök megfelelően működjenek, rendszeresen meg kell őket szabadítani a vízkőtől és meg is kell őket tisztítani. A BWT lágyvíz használatával nem csupán a tisztításuk válik egyszerűbbé, hanem akár teljesen meg is feledkezhetünk a vízkő eltüntetésének feladatáról így a makulátlan végeredmény sem okozhat többé problémát.

A konyhafelszerelések és konyhai szerelvények szempontjából szintén előnyös a  selymesen lágy BWT selyemvíz használata, legyen szó a mosogatógépről, csaptelepről vagy akár a teaforralóról. Lágy víz használatakor nem keletkezik vízkőlerakódás a konyhai gépeken. Így élettartamuk megnövekedhet és kevesebb* energiára lesz szükségük a működéshez.

*egy elvizkövesedett háztartási berendezéshez képest. 

Ha a konyhában BWT lágyvizet használsz, az eszközeid tisztítása egyszerűvé válik:

  • A vízforraló vízkőmentes lesz
  • Az edényekről eltűnnek a vízkőfoltok
  • A kávégépből nem kell eltávolítani lerakódott vízkövet
  • A csaptelepek perleátorai nem dugulnak el a vízkőtől.
  • Nincsen vízkőlerakódás a csővezetékekben

KÉRD A BWT AQAMESTER HÁLÓZAT SEGÍTSÉGÉT

Országos BWT AQAMESTER hálózatunk tagjai olyan vízvezeték szerelők, akik igényesek a munkájukra, és kiemelten foglalkoznak a vízkezeléssel. Partnereinkkel közösen állunk a szolgálatodra, hogy megtaláljuk az otthonod számára legideálisabb vízkezelési megoldást.

Találd meg a Hozzád legközelebb eső BWT AQAPONTOT országos keresőnkben, vagy kérj árajánlatot kötelezettség nélkül most az otthonod számára leginkább megfelelő vízlágyító, vízszűrő rendszerhez!

*a keményvízhez viszonyítva

**A BWT központi vízszűrői 100 mikronnál nagyobb szennyeződéseket szűrnek ki. Ennél magasabb vízszűrési igény esetén kérd ajánlatunkat.