AQABOY vízlágyító
AQABOY vízlágyító

BWT AQAMESTER TIPPJEI:

A szelektálás nagymestere! Az Aquaboy vízszűrő eltávolítja a vízből mindazt, ami nemkívánatos, de benne hagyja mindazt, ami fontos.
A szelektálás nagymestere! Az Aquaboy vízszűrő eltávolítja a vízből mindazt, ami nemkívánatos, de benne hagyja mindazt, ami fontos.

BWT AQUABOY

Elsődlegesen „víz imádóknak” ajánljuk: A BWT Aquaboy vízszűrője leszámol a baktériumok 99%-kal, valamint az íz- és illatrontó anyagokkal, ugyanakkor megőrzi a szervezetünk számára fontos ásványokat. Ezáltal nem változtatja meg a víz kémiai egyensúlyát, megőrzi eredeti kémhatását.

A BWT Aquaboy szűrőpatron olyan ultraszűrőt tartalmaz, amely képes kiszűrni a milliméter százezred részénél nagyobb részecskéket a vízből. Ilyenek például a baktériumok.

BWT AQUABOY ultraszűrő berendezés brosúra:

 

KÖRNYEZETBARÁT ÉS GAZDASÁGOS

A BWT Aquaboy ultraszűrő beépítésével Önnek nem kell többé nehéz ásványvizes palackokat  hazacipelni, gondoskodni a tárolásukról és a szelektív hulladékként való gyűjtéssel bajlódni. Nem terhelik környezetünket az üres műanyag palackok, megszűnik a visszaváltható palackok tisztításábólszármazó vízpazarlás. A szűrőpatront a vízminőségtől függően 6 hónap után kell cserélni. Így Ön kedvező áron tudja biztosítani egész családja számára a friss, tiszta szűrtvizet, amit még a főzéshez is felhasználhat. Ezzel Ön megkíméli környezetét és pénztárcáját.

A család minden tagjának

Zamatos víz az egész család számára: legyen szó főzésről, ivásról vagy akár kisgyermekéről!

Nézd meg a termék bemutató kisfilmünket:

A készülék beszerelése:

  • A készülék mosogatópult alá beépíthető, a mosogatóra szerelt kis csap segítségével lehet szűrt vizet engedni.
  • A készülék szűrőpatronját elég félévente, vagy 6000 literenként cserélni.
  • A berendezés ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik.