magnesium mineralizer víztisztító készülék
magnéziumos víz egész nap elkísér
finom italok
zamatos ivóvíz az egész családnak
szűrt víz magnézium hozzáadásával
magnesium mineralizer víztisztító készülék
magnéziumos víz egész nap elkísér
finom italok
zamatos ivóvíz az egész családnak
szűrt víz magnézium hozzáadásával

Magnesium Mineralizered Water AQADRINK vízszűrő készülék

A készülék modogatópult alá beépíthető és a mosogatóra szerelt kis csap segítségével lehet szűrt vizet engedni. 

VIGYÉL MINŐSÉGET AZ ÉLETEDBE A BWT MAGNESIUM MINERALIZÁLT VÍZZEL!

Szűrd meg a csapvizet a BWT Magnesium Mineralizer technológiával, távolítsd el az esetlegesen előforduló illat- és ízrontó anyagokat (pl. klór) a vízből, miközben mangéziumot is juttatsz* hozzá. Így megőrízheted a víz kémiai egyensúlyát.

A szűrő lelke az egyedülálló BWT Mangesium Mineralizer technológia. A csapvíz 5 szűrési fázison megy keresztül miközben magnézium is kerül* a vízbe. A végeredmény: szűrt, zamatos víz. Ezen eljárás során eltávolítja az íz- és illatrontó anyagokat, lebegő anyagokat, és a vizhez értékes magnéziumot ad* hozzá. Így optimalizálja az ásványi anyag tartalmat. Az eredmény lenyűgöző: felejthetetlenül frissítő szűrt víz a nap bármely pillanatában!

A Magnesium Mineralizer konyhai pult alá beépítható vízszűrő előnyei:

Íz és vitalitás szűrt vizednek

A hozzáadott* magnézium egyensúlyban tartja a szűrt víz ásványi anyag tartalmát. Az eredmény: szűrt, tiszta, zamatos ízvilág kiváló vízminőséggel párosulva. Ez a vízszűrési technológia tökéletesen alkalmas arra, hogy minden nap élvezd a friss szűrt vizet konyhádban és hozzájárulhat a kávé és tea rejtett aromáinak felszabadításához.

Okos döntés

A BWT beépített vízszűrőjével nem kell többé nehéz ásványvizes palackokat hazacipelned, gondoskodnod azok tárolásáról és szelektív hulladék gyűjtéséről. Nem terhelik környezetünket az üres műanyag palackok, továbbá megszűnik a visszaváltható palackok tisztításából származó vízpazarlás is.,

Költségek megtakarítás

A BWT vízszűrői nemcsak minőségben, hanem gazdaságosság szempontjából is igényeinkhez igazodnak. 1 liter BWT szűrt víz előállítása kevesebbe kerül, mint a legtöbb ugyanennyi mennyiségű palackozott víz.

Maximális elérhetőség

Akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen a Magnesium Mineralizer szűrővel kellemes, ízletes ízűvé varázsolhatod a csapvized. Töltsd fel reggel saját és családod kulacsait finom, zamatos BWT szűrt vízzel konyhai csapodból!

Kényelem a nap folyamán

A BWT termékek nemcsak kényelmet nyújtanak, hanem felfrissítik testedet az egészséges és vitalizáló szűrt víz segítségével. Ezzel az egyszerű és hatékony technológiával hozzájárulhatsz mindennapi vitalitásod fenntartásához. 

A jó közérzetért

A magnézium nélkülözhetetlen szerepet tölt be az élettani folyamatainkban és idegrendszervédő
hatású ásványi anyag. A megfelelő mennyiségű magnéziumbevitel hozzájárulhat
a fizikai és szellemi teljesítményedhez is.
 

* 2,5 liter, 17 német keménységű víz eseten a hozzáadott magnézium mennyisége megközelítőleg 60 mg, amely az ajánlott napi magnézium bevitel 20%-a (a WHO 300 mg magnézium / nap előírását figyelembe véve).