termek-1-1488198561
termek-2-1488198561
termek-3-1488198563
termek-4-1488198562
termek-5-1488198562
termek-1-1488198561
termek-2-1488198561
termek-3-1488198563
termek-4-1488198562
termek-5-1488198562

BWT AQAMESTER TIPPJEI:

A készülék 2012-ben elnyerte
A készülék 2012-ben elnyerte "Az év legjobb terméke" díjat a technológiai innovációk legrangosabb nemzetközi versenyén.
Teljes kontrol alatt tartjuk a dolgokat! A Smart Metering technológia ‒ a sófelhasználás ellenőrzésével ‒ garancia  a gazdaságos és környezetbarát működésre, melynek átláthatóságáról a multi-információs érintőképernyő gondoskodik.
Teljes kontrol alatt tartjuk a dolgokat! A Smart Metering technológia ‒ a sófelhasználás ellenőrzésével ‒ garancia a gazdaságos és környezetbarát működésre, melynek átláthatóságáról a multi-információs érintőképernyő gondoskodik.
További kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi AQAMesterrel vagy látogasson el egy AQAPontba!!
További kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi AQAMesterrel vagy látogasson el egy AQAPontba!!

BWT AQA PERLA DELUX vízlágyító

Design és technológia magasiskolája a vízlágyításban

Az AQA Perla vízlágyító család tagjaként 24/7-ben biztosítja a lágy BWT selyemvizet otthona számára.

Valamennyi BWT-vízlágyító berendezéshez hasonlóan, az AQA perla Delux alapját is a hagyományos ioncserés módszer jelenti. Ez számos különleges funkcióval egészül ki, amelyek a kényelmet és a higiéniát szolgálják:  modern design, rendkívül energia-takarékos és gazdaságos üzemeltetés

Ahogyan valamennyi BWT-vízlágyító, az AQA Perla Delux is a hagyományos, ioncserés módszerrel dolgozik. Ezt a módszert számos különleges funkció egészíti ki, ettől lesz ez a vízlágyító berendezés a modern háztartások egyik legmegbízhatóbb kiegészítője. A modern design, a rendkívül energiatakarékos üzemeltetés és a gazdaságos sóhasználat ideálissá teszik a háztartás számára.

A vezérlőfejbe bekeverő szelepet építettek, így mindig a kívánt vízkeménységi fokra állítható be a vízlágyító készülék.

Figyelemreméltó termékelőnyök

  • Beépített gyantaágy fertőtlenítés (Bio) funkció: A vízlágyító berendezés minden regenerálásnál automatikusan fertőtleníti a gyantatöltetet, így biztosítva a higiénikus közeget.
  • Smart Metering regenerálási rendszer: A rendszernek köszönhetően gazdaságosan működik, takarékos só- és öblítővíz felhasználással. Sófelesleg nélkül dolgozik és környezetbarát üzemeltetés jellemzi. Így biztosítja az alacsony üzemeltetési költséget.
  • Kényszer regenerálási funkció: elutazott otthonról? 72 óránként, ha a berendezés nem érzékel vízfolyást, gyors, automatikus átöblítést indít el, a higiénia fenntartása érdekében.
  • Beépített akkumulátor: Áramszünet esetén a berendezés akár 4 napon keresztül is képes megőrizni a beállított programot és értékeket.
  • Üzemeltetést támogató fejlesztések: A berendezés beépített kijelzőjén nyomon követhető a háztartás sófelhasználása, a felhasznált, lágyított víz mennyisége, a gép jelzi a sóhiányt és a karbantartás szükségességét.
    • Színes, érintőképernyős kijelző

Az AQA perla Delux működése automatikusan alkalmazkodik az aktuális körülményekhez. Az ingaüzemnek köszönhetően a gép mindig a lehető legmegfelelőbb só- és energiafelhasználást biztosítja. A berendezésnek köszönhetően a nap 24 órájában rendelkezésre áll a lágy BWT selyemvíz. A folyamatos üzemnek köszönhetően Ön bármikor lágyvízhez juthat.

A készüléket központi mikroprocesszor vezérli.

A regenerálás ideje alatt a vízszolgáltatás működik, csak nem kezelt víz érkezik a rendszerből.

Ha nem tudja, hogy pontosan milyen készül lenne ideális az Ön otthonába, segítünk! A vízfogyasztási szokásai és az otthonában mért vízkeménység alapján a táblázátból kiválaszthatja vízlágyítóját. Ha nem tudja, milyen kemény Önnél a víz, kérje ingyenes vízkeménység teszterünket!

  VÍZFOGYASZTÁS
VÍZKEMÉNYSEG (°nak) 5-10 m3/ hó kb. 2 fő 10-15 m3/ hó kb. 3-4 fő 15 m3/ hó kb. 4-5 fő
10 - 15

AQA perla BIO 25
AQA perla Viseo

AQA perla BIO 25
AQA perla Viseo

AQA perla BIO 50
AQA perla Viseo

15 - 20

AQA perla BIO 25
AQA perla Viseo

AQA perla BIO 50
AQA perla Viseo

AQA perla BIO 75
AQA perla Delux

25 - 30

AQA perla BIO 50
AQA perla Delux

AQA perla BIO 75
AQA perla Delux

AQA perla BIO 75

Kérjen most kötelezettség nélküli ajánlatot termékeinkre! Segítünk megtalálni otthona számára az ideális vízkezelési megoldásokat!