Segíthetünk? 06-80-911-093

Konyha, ahol az íz az úr

Víz, amelynek minden cseppje élvezet

Szervezetünk vízellátásáról folyamatosan gondoskodnunk kell. Nem mindegy, hogy csak "letudjuk" kötelességünket, vagy örömmel isszuk meg nap mint nap a 1,5-2 liter körüli fejadagot.

A BWT vízkezelő megoldásaival (BWT központi vízszűrő + BWT konyhai víztisztító berendezések) kiszűrhetjük a vezetékes vízből a lebegő szennyeződéseket, valamint azokat a zavaró tényezőket, amelyek csökkentik a víz élvezeti értékét (íz- és illatrontó anyagok, pl. klór). Az eredmény: friss, zamatos ivóvíz, mely valóban üdítően hat szervezetünkre.

Ez az a víz, amellyel, ha szomját oltja, önkéntelenül kiszalad a száján: ez aztán jól esett!

Egészítse ki a központilag beépített BWT lebegő szennyeződéseket eltávolító vízszűrőjét egy konyhai víztisztítóval (BWT Aquaboy vízszűrő vagy BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó), és hozza ki a maximumot ételből, italból, ezáltal pedig a családi és baráti összejövetelekből!

Magnesium Mineralizer - az egyedülálló BWT technlógia az ízekért

A legtöbb barista, kávéguru és teaimádó előtt nyílt titok, hogy e forró italok rejtett tartalékait magnéziummal tudjuk előcsalogatni, mely által kiteljesedhet az italunk íze, a kávé- és teafajták magával ragadó esszenciája. A BWT speciális vízszűrő kancsója, a BWT Magnesium Mineralizer, egyedülálló szűrőbetétjének köszönhetően, a szűrt és lágyított vízhez magnéziumot kever hozzá.

4in1 - Magnesium Mineralizer szűrőbetét 

  1. Semlegesíti a kellemetlen ízeket, szagokat,
  2. eltávolítja a klórt és az esetlegesen előforduló nehézfémeket (pl. ólom, réz),
  3. valamit kivonja a vízkőért felelős elemeket a csapvízből.
  4. értékes magnéziumot ad a szűrt vízhez

Ideális kávé, tea készítéséhez, főzéshez, de önmagában is kivételes üdítő ízélményt nyújt.

Tegyen önmaga és vendégei kedvére! Felkeltetük érdeklődését? Válogasson kedvére a konyhai víztisztító berendezésink közt webshopunkban: BWT-SH2OP

 

Víz, amelyet nyugodtan és élvezettel fogyaszthat

Magyarországon a vezetékes víz szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, és biztonsággal fogyasztható. A tisztítási és szűrési eljárások következtében nem vagy csak rendkívül elenyésző mértékben tartalmazhat olyan anyagokat, amelyek nem kívánatosak az ivóvízben. Legtöbb esetben fogyasztása ‒ életkortól függetlenül ‒ semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent. Míg azonban ez az ivóvíz eljut a háztartásokig, hosszú és néhol igencsak elöregedett csővezetékeken áramlik keresztül, melyeket a felújítási, javítási munkálatok során rendszeresen megbolygatnak, ezáltal lebegő szennyeződések kerülhetnek az vízbe.

Ha az ivóvízről van szó, szülőként természetes, hogy családunk számára a legjobbat szeretnénk nyújtani, mind ízben, mind minőségben. A BWT konyhai víztisztító berendezéseivel egészséges, friss és tiszta vizet önthet a pohárba, és ez még nem minden!

► Elsősorban "vízimádóknak" ajánljuk: A BWT Aquaboy vízszűrője leszámol a baktériumok 99%-val, valamint az íz- és illatrontó anyagokkal, ugyanakkor megőrzi a szervezetünk számára fontos ásványokat.

► Ha kávégépét és vízforralóját is megóvná a vízkőtől, a BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsója a megfelelő választás. Ezzel több problémát is megoldhat egyszerre. Segítségével az íz- és illatrontó anyagokon (pl. klór) kívül a vízvezetékekből esetlegesen kioldódó ólom, ill. rézvegyületektől is megszabadulhat, továbbá leszámolhat a vízkövet okozó elemekkel. A magnéziumformulás szűrőbetétnek köszönhetően értékes magnézium keveredik a szűrt vízhez, amely ideális kávé- és teafőzéshez, mert előcsalogatja a forró italok természetes aromáját, kiteljesítve ezáltal az ízeket.

BWT tipp: amikor a legoptimálisabb vízkezelési megoldásokat keresi otthona számára, és központi vízlágyító berendezés használata mellett dönt, érdemes a központi vízszűrő után, de még a vízlágyító berendezés előtt leágaztatni a konyhai ivóvizet szolgáltató vezetéket. Így nem vész el a főzéshez, iváshoz használt konyhai csapvíz eredeti ásványianyag-tartalma.

Válogasson kedvére a konyhai víztisztító berendezésink közt webshopunkban: BWT-SH2OP

Víz, amellyel megvédheti konyháját: kevesebbet takarít és többet megtakarít

A konyhában alkotómunka zajlik. Van, aki bátran improvizál, mások ragaszkodnak a jól bevált receptekhez. Van, aki szívét-lelkét belefőzi az ételbe, mások a gyorsan, finomat elv alapján tüsténkednek. Az alkotómunkába sok minden belefér, a csöpögő csap, az eltömődött perlátorszűrő, a vízköves kávégép, mosogatógép, vízforraló, a fénytelen poharak és evőeszközök, a vízkőtől fakó mosogatótálca és csaptelep azonban nem tartoznak ezek közé. Koncentráljon a főzés és a vendégvárás örömteli részére!

A víz belépési pontján ‒ többnyire a pincében ‒ elhelyezett BWT központi vízszűrőn fennakadnak a csapokra és a háztartási berendezésekre veszélyt jelentő lebegő szennyeződések.

A vízkőlerakódást  pedig a vízszűrő után beépített ‒ Ön számára legideálisabb ‒ BWT AQA perla központi vízlágyító berendezéssel előzheti meg.

► Fordítson több időt magára és szeretteire! Itt az alkalom! A BWT központi vízlágyító berendezésének használatával nem kell többé naponta, rutinszerűen eltávolítania a vízkövet a konyha "kritikus pontjairól".

► Élje azzal a megnyugtató tudattal a hétköznapjait, hogy nem kell lebegő szennyeződések vagy vízkőlerakódás okozta meghibásodásokkal, illetve javítási költségekkel számolnia a konyhában. Felemelő érzés!

Víz, amellyel megvédheti a környezetet

Mennyivel jobb érzés olyan vizet fogyasztani, amelynek előállításával minimálisan terheli a környezetet! Mely bármikor a rendelkezésére áll, hiszen a csapból folyik, nem kell a beszerzése miatt autóba ülnie és benzint fogyasztania, vagy az üres PET palackokkal bajlódnia. Az igényeinek leginkább megfelelő BWT konyhai víztisztítóval (BWT Aquaboy vízszűrő vagy BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó) a legoptimálisabb vizet biztosíthatja családja számára ‒ éveken át.

A környezet védelme azonban nem merül ki ennyiben. A BWT központi vízszűrő és vízlágyító berendezéseivel megkímélheti háztartási berendezéseit, csaptelepeit és fűtési rendszerét a lebegőanyagok, valamint a vízkő okozta meghibásodásoktól. Ha megelőzi a vízkőlerakódást a vízforraló, illetve a kávégép belsejében, az kevesebb energiával, illetve rövidebb idő alatt képes felmelegíteni a vizet.

--- 

BWT AQAMESTER HÁLÓZAT

Országos BWT AQAMESTER hálózattal rendelkezünk, amelynek tagjai olyan vízvezeték szerelők, aki igényesek munkájukra és kiemelten foglalkoznak vízkezeléssel. Partnereinkkel közösen állunk az Ön szolgálatára, hogy megtaláljuk a legideálisabb vízkezelési megoldást otthona számára! A BWT AQAMESTER szakemberek helyszíni felméréssel, szaktanácsadással, a berendezések üzembehelyezésével állnak rendelkezésére. 

Talája meg az Önhöz legközelebb eső BWT AQAMESTER szakemberünket:

BWT AQAMESTER KERESŐ

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti - kezelésre vonatkozó irányelveket. További információk

Értem