Segíthetünk? 06-80-911-093

Fürdő, ahol a kényeztetésé a főszerep

Víz, amely kényezteti testünket: BWT selyemvíz

Egy fárasztó nap után öröm elmerülni egy kád vízben vagy a zuhany csiklandozó vízsugaraira koncentrálni. Az ellazulás, a szabadjára engedett gondolatok, az "én idő" öröme, amelyre egyaránt ki van éhezve a test és a lélek.

A BWT AQA perla központi vízlágyító berendezései különleges élménnyé tehetik a felfrissülés, feltöltődés pillanatait. Olyan lágyvízzel ajándékozzák meg Önt, amelynek érintése a selyem simogatását idézi.

A lágy BWT selyemvíz kíméletesen tisztítja bőrünket*. Hozzájárul, hogy bőrünk megőrizze természetes zsír- és nedvességtartalmát, így fürdés után akár meg is feledkezhetünk a testápoló használatáról. Hajunkat is selymes tapintásúnak, puhának érezhetjük. Pedig semmi máson nem változtattunk, csak a vízen.

Ez a kellemes érzés a kádból kilépve is folytatódhat, amikor hófehér, puha törölközőbe burkolózunk. Hiszen a lágyvíz a ruháinkkal is ugyanolyan gyöngéden és kíméletesen bánik, mint a bőrünkkel. A kisbabák és a gyerekek érzékeny bőre különösen igényli ezt az extra puhaságot, de nyugodtan beismerhetjük, hasonlóan vannak ezzel a felnőttek is.

Szeretné Ön is átélni a simogató, lágy BWT selyemvíz érzését a zuhanyzás közben? 

Kérje ajánlatunkat.

Víz, amely védelmébe veszi fürdőszobánkat és a környezetet

Van, aki élvezi, ha a kikapcsolódás munkával párosul, de biztos, hogy ő sem a fürdés utáni zuhanypanel-takarításra gondol. Ha a vezetékes víz vízkövet okozó ásványianyag-tartalma magas, az előbb-utóbb a csempén, a kádon, a mosdókagylón és a csaptelepeken is meglátszik.

A BWT AQA perla központi vízlágyító berendezésével nyert BWT selyemvíz azonban alig hagy nyomot a fürdőszobán. Ritkábban kell "súrolóprogramra" kapcsolnia, és kevesebb tisztítószerrel is ragyogó eredményeket érhet el.

Mosógépe sem igényel extra törődést, sőt, annyi mosószert sem, mint korábban. Vízkőmentes fűtőszállal energiát spórolhat és abban is biztos lehet, hogy vízkő okozta problémák miatt nem kell többé mosógépszerelőt hívnia.

Nemcsak a vízkő okozhat nehéz perceket a fürdőnkben. Biztos Önnel is előfordult már, hogy eltömődött a csaptelepe, csöpögött, alig folyt belőle a víz. A víz belépési helyén felszerelt BWT központi vízszűrőkön fennakadnak lebegő szennyeződések** (pld. homok, rozsda és vízkődarabkák), így az általuk okozta "csöpögő csap" problémákat is kiszűrhetik életünkből.

BWT AQAMester tipp: A piacon ma már rengeteg féle központi vízszűrő kapható: visszamosható, automata, cserebetétes szűrők. Mind-mind ugyanazt a célt szolgálják: kiszűrjék a csapoknak és a háztartási berendezéseknek ártható lebegő szennyeződések (homok, rozsda, kavics darabkák). Ahhoz, hogy hosszú távon is jó szolgálatot tegyenek az otthonunkban, elengedhetetlen a megfelelő karbantartás. Éppen ezért olyan vízszűrőt érdemes választani, ami könnyen és egyszerűen karbantartható. ►►► Megoldás: BWT E1 vízszűrő

► Fordítson több időt magára és szeretteire! Itt az alkalom! A BWT központi vízlágyító berendezésének használatával nem kell többé naponta, rutinszerűen eltávolítania a vízkövet a fürdő "kritikus pontjairól".

► Élje azzal a megnyugtató tudattal a hétköznapjait, hogy nem kell lebegő szennyeződések vagy vízkőlerakódás okozta meghibásodásokkal, illetve így a javítási költségekkel számolnia otthonában. Felemelő érzés!

Felkeltettük érdeklődését?

Kérje ajánlatunkat. 

---

BWT AQAMESTER HÁLÓZAT

Országos BWT AQAMESTER hálózattal rendelkezünk, amelynek tagjai olyan vízvezeték szerelők, aki igényesek munkájukra és kiemelten foglalkoznak vízkezeléssel. Partnereinkkel közösen állunk az Ön szolgálatára, hogy megtaláljuk a legideálisabb vízkezelési megoldást otthona számára! A BWT AQAMESTER szakemberek helyszíni felméréssel, szaktanácsadással, a berendezések üzembehelyezésével állnak rendelkezésére. 

Talája meg az Önhöz legközelebb eső BWT AQAMESTER szakemberünket:

BWT AQAMESTER KERESŐ
 

*a keményvízhez viszonyítva

**100 mikron-nál nagyobb szennyeződéseket szűrnek ki a BWT központi vízszűrői. Ennél finomabb vízszűrési igény esetén kérje ajánlatunkat.

 

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti - kezelésre vonatkozó irányelveket. További információk

Értem