Segíthetünk? 06-80-911-093

Fűtésrendszer, a kellemes meglepetések színtere

A BWT vízlágyító berendezései és az AQA Therm fűtővízkezelő programja megfelelő megoldást nyújt a fűtési rendszerek magas hatékonyságú, költségkímélő üzemeltetésére, mindez akár környezetkárosító vegyszerek használata nélkül is megvalósítható. Miért környezettudatos lépés a BWT vízkezelő megoldásait választani? Mert szívünkön viselünk mindent, ami érték.

A nyugalom mindennél többet ér

Kellemes a hőmérséklet, csendes, zajtalan működésű a kazán, a meleget adó radiátor. Minden teszi a dolgát, annak rendje s módja szerint. A munkahelyről hazaérve otthon nyugalom és melegség fogad, nem megoldandó problémák, amelyek hátterében a fűtési rendszer meghibásodása áll. Mennyivel jobb az estét családi körben tölteni, ahelyett, hogy a szerelő számát tárcsáznánk...  Nyugalmunkat csak fokozza a tudat, hogy fűtési rendszerünk a  lehető legköltségkímélőbben üzemel. Így kerek a nap, üzemzavar, szerelő és hibaelhárítás nélkül.

Védje meg Ön is otthona víz- és fűtésrendszerét a lerakódások és lebegő szennyeződések okozta meghibásodásoktól ‒ egy kis előrelátással!

Hívja BWT AQAMESTER szakemberünket, aki segítségére lesz a megfelelő vízkezelés kiválasztásában.

Maximális védelem ‒ több fronton és több lépésben

Magyarországon ‒ a legtöbb helyen ‒ kemény víz folyik a csapból. A víz keménysége a benne oldott  kalcium- és magnéziumsók függvénye. Ezek az ásványi anyagok ‒ ha „forrósodik” a helyzet ‒ kiválnak az oldatból. A kiválás a rendszer legmelegebb pontján, a kazánban a legintenzívebb. A kalcium-karbonát alapú vízkő egyre vastagabb bevonatot alakít ki a fűtőfelület vízzel érintkező oldalán. Ennek hőszigetelő hatása olyannyira jelentős, hogy 1 mm vízkőbevonat akár 10%-kal is csökkentheti a fűtés hatékonyságát.

A vízkő azonban nemcsak a kiválásával, hanem a leválásával is problémákat okozhat. A kisebb-nagyobb vízkődarabkák ‒ az egyéb, lebegő szennyeződésekkel együtt ‒ eltömíthetik a szelepeket, sőt, akár a lerakódott vízkőtől szűkülő keresztmetszetű csöveket is. Ez komoly meghibásodásokat eredményezhet a víz- és fűtésrendszerben (vízmelegítőkben, bojlerekben), háztartási berendezésekben.

A vízkő mellett a rozsda is árthat a fűtésrendszernek, mely levegősödéssel, furcsa zajokkal és az emeleti radiátorok gyengébb teljesítményével reagál a "károkozókra".

Így az egész rendszer gyengébben teljesít, ezáltal több energia szükséges otthonunk melegének fenntartásához.A fűtési egységek bizonyos ötvözeteinek (pl.: alumínium ötvözetű kazánhőcserélő) árt a magas pH-érték. Ezt megbízható és fenntartható módon csak megfelelő minőségű, természetes fűtővíz alkalmazásával lehet kivédeni.

Ön most a BWT vízlágyító berendezéseivel és az AQA Therm termék családdal olyan optimális vízhez juthat, mely hozzájárul a hatékony működéshez és elősegítheti a fűtési rendszer és fűtőberendezés hosszabb élettartamát.

Készülékeinket azzal a megnyugtató tudattal építheti be otthona megfelelő pontjaira, hogy a környezet szempontjából is jó döntést hozott, hiszen a megfelelő minőségű fűtővízzel csökkenhet az energiafelhasználás. Egyetlen ‒ jól átgondolt ‒ beruházással nem kevés kiszállási díjat, munkadíjat, alkatrészköltséget és bosszúságot spórolhat meg.

Kérje ajánlatunkat a megfelelő vízkezelő megoldásra fűtési rendszeréhez.

BWT AQAMESTER tipp: Fűtési rendszerének feltöltése előtt minden esetben kérdezzen rá a kazán gyártójánál az általuk előírt vízminőségre!

--- 

BWT AQAMESTER HÁLÓZAT

Országos BWT AQAMESTER hálózattal rendelkezünk, amelynek tagjai olyan vízvezeték szerelők, aki igényesek munkájukra és kiemelten foglalkoznak vízkezeléssel. Partnereinkkel közösen állunk az Ön szolgálatára, hogy megtaláljuk a legideálisabb vízkezelési megoldást otthona számára! A BWT AQAMESTER szakemberek helyszíni felméréssel, szaktanácsadással, a berendezések üzembehelyezésével állnak rendelkezésére. 

Talája meg az Önhöz legközelebb eső BWT AQAMESTER szakemberünket:

BWT AQAMESTER KERESŐ
 

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti - kezelésre vonatkozó irányelveket. További információk

Értem