A lágy vízzel sok tekintetben spórolhatsz. Ha fűtőelemekre nem rakódik le a vízkő*, csökkentheted az áramfogyasztást – többek között –a vízforraló és a mosógép használatakor, de kevesebb fogy a tisztító- és vízkőmentesítő szerekből is. Akár feleannyi mosószer is elegendő a mosáshoz, nem lesz szükséged vízlágyító adalékhoz, és akár az öblítőszert is elhagyhatod.

Befektetés a jelenbe és a jövőbe

BWT vízlágyító berendezéssel nemcsak saját otthonodba fektetsz be, hanem elindulsz egy olyan környezettudatos úton, amely időt és pénzt takarít meg számodra nap, mint nap, hogy olyan dolgokkal tudj foglalkozni, amely igazán fontos számodra. Ezekben az új mindennapokban nincs helye a durva törölközőknek és az elvízkövesedett csapoknak*.

A takarítás többé nem jelent kemény munkát. A lágy víz hozzájárulhat, hogy frissen mosott ruhák megőrzhessék pihe-puhaságukat. BWT vízlágyító berendezéssel kezelt lágyvízzel a mindennapjaid egyszerűbbé válnak. A lágy BWT selyemvíz használata emellett számos előnnyel jár, többek között a pénzt spórolhatsz azzal, hogy háztartási készülékeid kevesebb energiát* fogyasztanak és megnövekedhet élettartamuk is, mivel vízkőlerakódás miatti meghibásodás megelőzhető.

Ebből a befektetésből a környezet is hasznot húz, hiszen lágy víz használatával akár feleannyi mosószerre van szükségünk, és szinte megfeledkezhetünk a vízkőoldó szerek használatáról.

*A vízlágyító berendezés több fokozatban állítható, mely révén különböző erősségű vízkőcsökkentés érhető el egészen a teljes fizikai vízkőmentességig (0,1 nk°). Egy 5 nk értékkel rendelkező lágyvíz esetén, ami még megfelel az ivóvíz minőségnek, már nem tapasztalhat vízkőlerakódást a napi használat mellett, mivel vízkő nem jelenik meg rendszeres és szokásos takarítás mellett, azonban más sók kirakódása előfordulhat. Azok akár egy puha ruha segítségével is könnyedén eltávolíthatók. A BWT a otthoni felhasználásra az 5 nk° érték beállítását javasolja, ami megfelel az ivóvízminőségi követelményeknek. 

** az elvizkövesedett berendezésekhez képest.

 

Komplex vízkezelő program a legjobb minőségű fűtővízért

 A BWT vízlágyító berendezéseivel és az AQA Therm termékcsaláddal olyan kezelt vízhez juthatsz - akár környezetkárosító vegyszerek nélkül is-, amely hozzájárul a hatékony, költségtakarékos működéshez, és amely jelentősen meghosszabbíthatja a fűtési rendszer és a fűtőberendezések élettartamát.

Készülékeinket azzal a megnyugtató tudattal építheted be az otthonodba, hogy a környezet szempontjából is jó döntést hoztál, hiszen a megfelelő minőségű fűtővízzel csökkenhet az energiafelhasználás. Ezzel az egyszeri beruházással jelentős összegű szervizdíjat és alkatrész költséget takaríthatsz meg.

Tudj meg még többet a selymesen lágy víz előnyeiről!

KÉRD A BWT AQAMESTER HÁLÓZAT SEGÍTSÉGÉT

Országos BWT AQAMESTER hálózatunk tagjai olyan vízvezeték szerelők, akik igényesek a munkájukra, és kiemelten foglalkoznak a vízkezeléssel. Partnereinkkel közösen állunk a szolgálatodra, hogy megtaláljuk az otthona számára legideálisabb vízkezelési megoldást.

Találd meg Hozzád legközelebb eső BWT AQAMESTERT országos keresőnkben, vagy kérj árajánlatot kötelezettség nélkül most az otthonod számára leginkább megfelelő fűtővízkezelési rendszerhez!

Ajánlatkérés, kötelezettség nélkül.

Otthona számára keresi az ideális vízkezelési megoldást?

Kérjük, töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat, és az Önhöz legközelebbi BWT AQAMesterünk felveszi Önnel a kapcsolatot,
hogy közösen találják meg a megfelelő megoldást.

Érdekel a megoldás:


A küldés gomb megnyomásával elfogadom, hogy a BWT Hungária Kft. BWT AQAMESTER partnere felkeressen a megadott elérhetőségeimen otthonom vízkezelésével kapcsolatban.
Ingyenes, kötelezettség nélkül.
Gyors ajánlatkérés
Tanúsított szakemberek
BWT AQApont kereső
Válassza ki a lakóhelyéhez legközelebb eső BWT AqaPontot, ahol szaktanácsadással, termék információkkal, személyre szabott BWT megoldásokkal és ötletekkel várjuk.
BWT vízkeménység teszter
BWT vízkeménység teszter
Tudni szeretné milyen a vízkeménység Önnél? Kérje ingyenes brossuránkat a teszt csíkkal
BWT AQAmester kereső
Amennyiben szakemberre van szüksége helyszíni felmérésre, szaktanácsadásra otthonában, hívja a +36 80 911 093-as aqamester-vonalunkat és segítünk megtalálni az Önhöz legközelebbi szakembert!