A lágy BWT selyemvíz előnyei otthonunkban

A lágy BWT selyemvíz előnyei otthonunkban

// Vízlágyító berendezés használatával otthonod minden helyiségében élvezheted a lágy BWT selyemvíz előnyeit

 
BWT AQA perla központi vízlágyító berendezései különleges élménnyé teheted a felfrissülés, feltöltődés pillanatait. Olyan lágyvízzel ajándékoznak meg, amelynek érintése a selyem simogatását idézi. Sőt, a fáradságos vízkő súrolásnak is búcsút mondhatsz. Élvezd ki te is a selymesen lágy víz nyújtotta kényelmet!

Véd meg háztartási berendezéseidet a vízkőtől!

A kemény víz okozta vízkő lerakódások miatt a háztartási készülékek élettartama megrövidülhet, a kapcsolódó szerviz költségeink megnövekedhetnek. A BWT vízlágyító készülékei tartós megoldást jelenthetnek a vízkő okozta problémák elkerülésére. Védd meg te is mosógépedet, bojleredet, kazánodat, mosogatógépedet az idő előtti vízkő okozta meghibásodástól BWT lágy vízzel!

 

Használj kevesebb takarítószert! Mondj búcsút a fárdatságos súrolásnak!

Ha kemény a víz otthonodban több takarítószerre lehet szükséged és több időt kell a takarításra fordítanod, hogy eltüntesd a vízkő okozta lerakódásokat. A BWT vízlágyító készülékei segítenek abban, hogy kevesebb időt tölts a takarítással, így maradjon időd magadra!

 

Szeretnéd megőrízni textiliáid eredeti puhaságát? 

Ha otthonunkban kemény a víz, akkor textíliáink hamarabb kifakulhatnak és durva tapintásúvá válhatnak. A BWT lágy selyemvíz hozzájárulhat, hogy a ruháink megőrizhessék színüket és pihe puha tapintásukat mosásról mosásra.

 

Több idő önmagadra és családodra, élvezd a lágyvíz simogatását a zuhany alatt!

A zuhanyzás élményét befolyásolhatja az, hogy milyen a víz minősége az otthonunkban. A lágy vízzel nem csak a vízkőmentes otthon egyik titka, de a lágy víz hozzájárulhat, hogy a bőröd megőrízhesse bársonyos tapintását.

 

BEST WATER HOME

// kiváló vízminőség pincétől a padlásig a BWT-től a vízszűréstől a vízlágyításon át a konyhai ivóvíztisztításig. 

A víz folyamatosan jelen van mindennapjainkban, napkeltétől napnyugtáig, a fogmosástól a medencében fürdésig egy balzsamos nyári estén. A BWT termékek optimális vízminőséget biztosítják az egész házban, a pincétől a padlásig. Ez lehet a higiéniai szempontból biztonságos vezetékesvíz, a selymesen lágy víz a zuhany alatt és a medencében, ami felpezsdíti a szervezetet, tökéletes minőségű fűtővíz és a kellemes ízű, többlet magnéziumot tartalmazó szűrt víz, ami energiával tölt fel.

BWT-vel a víz és otthona is mindig biztos kezekben van.

1. LÉPÉS: A VÍZ BELÉPÉSI HELYÉN FELSZERELT BWT KÖZPONTI VÍZSZŰRŐN FENNAKADNAK A LEBEGŐ SZENNYEZŐDÉSEK.

A lebegő szennyeződések kiszűrésével kevesebbet kell majd szervizre és alkatrészekre költened. 

‒ nincs több csöpögő csap*

‒ nincs több eltömődött perlátorszűrő*

‒ nincs több meghibásodott szelep*

*amennyiben a meghibásodást, csöpögést 100 µm-nél nagyobb lebegő szennyeződés okozta.

Válasszd az igényeidnek legmegfelelőbb berendezést, amelyek között olyan forradalmi újdonságot is találsz, mint az E1 egykezes higiéniai vízszűrő!

2. LÉPÉS: A VÍZ SZŰRÉSÉT KÖVETŐEN ÉRDEMES AZ EGÉSZ VÍZVEZETÉK-RENDSZERRE KITERJEDŐEN LÁGYÍTANI A VIZET, AMELYRE ÁTFOGÓ MEGOLDÁST NYÚJT A BWT AQA PERLA VÍZLÁGYÍTÓ BERENDEZÉS.

A BWT vízlágyítónak köszönhetően megszabadulhatsz a vízkő okozta kellemetlenségektől, így fenntarthatóbban működtetheted az otthonod, ráadásul az így előállított lágyvíz a testápolást is kényelmesebbé teheti. 

‒ selymesen puha bőr, ragyogó haj, minden fürdés vagy zuhanyzás alkalmával

‒ ragyogó, természetes puhaságukat megőrző textilek, akár 50%-kal* kevesebb mosószer felhasználásával

‒ kevesebb vízkőlerakódás, így kevesebb takarítás, kevesebb tisztító- és fertőtlenítőszer használat mellett

‒ megnövekedett élettartam, kevesebb - vízkő okozta - meghibásodás a háztartási gépek, víz- és fűtésrendszer esetében

‒ alacsonyabb energia- és fűtési költségek**

** a megtakarítás függ az adott település vízkeménységétől és a lágyítás mértékétől.

Természetesen kisebb lépésekben is gondolkodhat. A BWT Quick&Clean vízkőmentesítő használatával megelőzheti például, hogy a zuhanypanel-tisztítás legyen minden fürdőszobai felfrissülés utolsó mozzanata. 
 

3. LÉPÉS: A BWT KONYHAI VÍZTISZTÍTÓKKAL A LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGŰ VÍZZEL KÉSZÍTHETI EL KEDVENC ÉTELEIT ÉS ITALAIT, SŐT, INTENZÍVEBB ÍZVILÁGOT ÉRHET EL.

Ha kiváló minőségű ivóvízre vágysz a konyhádban, az előszűrő után ágaztasd le egy vízvezetéket, amely kikerüli a vízlágyító berendezést, és közvetlenül a konyhai ivóvízcsaphoz vezet. Így nem vész el a főzéshez, iváshoz használt konyhai csapvíz eredeti ásványianyag-tartalma. Hogyan lehet kellemesen lágy és ízletes a csapvizünk? Hogyan válhat egy zamatos kávé vagy egy frissítő tea nélkülözhetetlen alapanyagává? A BWT kopnyhai vízszűrői a új élményt nyújtanak a vízivásban.

A BWT Aquaboy vízszűrője:

‒ eltávolítja a vízből az íz- és illatrontó anyagokat

‒ megköti a nemkívánatos, vízben oldott szerves anyagokat

‒ kiszűri a baktériumok 99%-át

‒ meghagyja a vízben a szervezet számára értékes ásványi anyagokat

 

A BWT Magnesium Mineralizered Water vízszűrő családA szűrő lelke az egyedülálló BWT magnézium technológia. Az ivóvíz öt szűrési fázison megy keresztül és magnéziumot is ad* hozzá a szűrőbetét. A végeredmény: a szűrt, zamatos víz. Ezen eljárás során a szűrő eltávolítja az íz és illatrontó anyagokat, csökkenti a vízben esetlegesen előforduló nehézfémeket (mint a réz, ólom, cink és nikkel), a vizhez értékes magnéziumot is ad hozzá, így optimalizálja az ásványi anyag tartalmat. 

A Magnesium Minerlaizered Water vízszűrő technológia konyhapultba építhető (AQADRINK) és vízszűrő kancsó formában is elérhető.

Összefoglalva a lényeget, a BWT konyhai vízszűrők az egészségünkre koncentrálnak, hogy nekünk csak az ízekre kelljen! 

Válogasson kedvére a konyhai víztisztító berendezésink közt webshopunkban: BWT-SH2OP

+1 LÉPÉS: SZERETNÉD TÖKÉLETES HATÉKONYSÁGGAL ÜZEMELTETNI FŰTÉSI RENDSZERED?

Megelőznéd a nem megfelelő vízminőség miatti meghibásodásokat, és megspórolná a javítási költségeket? A BWT AQA Therm programja segít, akár környezetterhelő vegyszerek felhasználása nélkül is. Kérd BWT AQAMESTER szakemberünktől a személyreszabott megoldást, vagy kérd ajánlatunkat most, kötelezettség nélkül!