bwt-e1-kellerstrecke-mod-1553599455
bwt-e1-kellerstrecke-mod-1553599455

BWT AQAMESTER TIPPJEI:

Gyerekjáték a karbantartása! Az egykezes higiéniai vízszűrő alapfunkción túli legnagyobb előnye, hogy szűrőbetétje egyszerűen tisztítható, cserélhető, utóbbi esedékességéről a készülék időben

tájékoztatja Önt.   
Gyerekjáték a karbantartása! Az egykezes higiéniai vízszűrő alapfunkción túli legnagyobb előnye, hogy szűrőbetétje egyszerűen tisztítható, cserélhető, utóbbi esedékességéről a készülék időben tájékoztatja Önt.   

BWT E1 HWS - a higiénikus vízszűrő

A piacon ma már rengeteg féle különböző vízszűrő kapható. A visszamosható, automata, cserebetétes darabok mind-mind ugyanazt a célt szolgálák: megtisztítják a vizet a lebegő szennyeződésektől, hogy a háztartás mindig tiszta vizet kapjon.

A vízszűrő használatánál fontos információ, hogy a szűrők folyamatos karbantartást igényelnek. Hisz ha a beépített szűrő szitáján fennakadó szennyeződéseket nem távolítjuk el, úgy az ivóvizünk hónapokon át a szennyezett felületen áramlik keresztül. Ez szélsőséges esetben a vízminőség romlásához, baktériumok elszaporodáshoz vezethet.

Vagyis a vízszűrő használata, beépítése csak fél siker. Hogy biztosan megtérüljön befektetésünk, a rendszeres karbantartás kihagyhatatlan. Épp ezért érdemes

  1. a vízszűrőt olyan helyre beépíteni, ahol a tisztítás könnyen elvégezhető,
  2. olyan vízszűrő berendezést választani, ami könnyen és egyszerűen karbantartható.

 

Megoldás: BWT E1 HWS higiénikus vízszűrő 

rövid letölthető ismertető anyag a termékről: 

 

A fent vázolt probléma megoldására került piacra a BWT új fejlesztése, az E1 higiénikus vízszűrő.

Egyik előnye, hogy a szűrőbetét tisztítását, cseréjét egy műszaki analfabéta is elvégezheti. A vízellátást elzáró szerkezet kioldása, a szűrőbetét leöblítése, majd az elzáró szerkezet lezárása fél percet vesz igénybe.

A csere közben nem kell tartani attól sem, hogy kifröccsen a víz, vagy hogy a szárazon futás károsítja a berendezést.

A készülék egyik különlegessége, hogy ha esedékes a szűrőegység cseréje, arra a szűrőn elhelyezett LED kijelző (!) és akár egy emlékeztető e-mail (!!) hívhatja fel a felhasználó figyelmét.

 

Nézd meg termékbemutató kisfilmünket:

 

További előnyök:

  • A csere idejére könnyen kizárható a hálózatból.
  • Szerszám és szaktudás nélkül karbantartható, tisztítható.
  • A víz egyetlen karral, gyorsan elzárható.
  • A higiénia 100%-os. A vízzel érintkező alkatrészekhez nem kell hozzányúlni.
  • a BWT biztos alkatrész utánpótlást biztosít.
  • 10 év garancia – termék regisztráció esetén.
  • ¾” – 1” – es csatlakozó méretig szerelhető, 1000µm-es szűrőfinomság.

A vízszűrő biztosítja a vízvezeték rendszerek és a további vízzel érintkező berendezések védelmét a lebegő és szilárd szennyeződésektől, mint a homok, a forgács vagy a rozsda.