BWT AQAMESTER TIPPJEI:

Hagyja rá a piszkos munkát! A készülék a lebegő szennyeződések kiszűrésén túl azzal is megkönnyíti felhasználója életét, hogy önmagát
Hagyja rá a piszkos munkát! A készülék a lebegő szennyeződések kiszűrésén túl azzal is megkönnyíti felhasználója életét, hogy önmagát "takarítja". Prémium kategóriás vízszűrő automatikus öntisztító funkcióval.

BWT INFINITY A/AP - az öntisztító vízszűrő

BWT INFINITY A/AP  - az öntisztító vízszűrő

Fókuszban a kényelem

Termék információk

A BWT INIFINITY A/AP egy prémium kategóriás automatikus visszaöblítésű vízszűrő. Kiszűri a vízben lévő lebegő anyagokat, például a rozsdaszemcséket, a homokot vagy a vízkő maradványokat. Ez a háztartási vízszűrő rendkívül egyszerűen használható, automatikusan tisztítja önmagát az Ön és családja kényelméért.

Alacsony öblítővíz-fogyasztás mellett megszabadítja a háztartási vízvezeték hálózatot a lebegő szennyeződésektől, mint a rozsda, a vízkő és a homok.

A BWT vízszűrői önmagukra is gondolnak

A háztartási víztisztítás nem ér véget a vízszűrő berendezés beszerelésénél. A gyakorlatban a víztisztító berendezések néhány év elteltével általában elhasználódnak.  A vízszűrő berendezések hatékony üzemeltetés mellett képesek hatékonyan visszatartani a vízhálózatba érkező lebegő szennyeződéseket. Néhány hónap elteltével azonban a vízszűrőben ragadó rozsda darabok, kavicsok és egyéb szennyeződések nem nyújtanak higiénikus látványt, továbbá az így felhalmozódó piszok és egyéb maradványok rontják a vízszűrő hatásfokát. Ahhoz, hogy elkerüljük a szűrőbetét elszennyeződését a rendszer havonta történő visszamosása javasolt. Amikor a vízszűrő a gondos karbantartás ellenére is szennyezetté válik, érdemes a szűrőbetétet cserélni.

A BWT Infinity A egy prémium kategóriás, automatikus öntisztító funkcióval rendelkező vízszűrő berendezés.

A BWT Infinity A vízszűrő jellemzői:

  • ivóvíz és üzemi víz szűrésére egyaránt használható.
  • a visszamosást automatikusan ütemezve végzi.
  • kétfázisú, nagy teljesítményű visszamosásra képes egyedileg beállított időközökkel
  • a szűrőpohár átlátszó és ellenáll a mechanikai behatásoknak
  • elektronikus vezérlőelemek és információs kijelző
  • vízszintes és függőleges helyzetben egyaránt beépíthető
  • szennyvízcsatlakozási lehetőség

Nem csupán a vízvezeték hálózat, de a hozzá csatlakoztatott, vízzel érintkező berendezések védelmét is biztosítja a lebegő részecskék ellen.