AQA perla BIO C vízlágyító
aqa-perla-strecke-3-1498549334
AQA perla BIO C vízlágyító
aqa-perla-strecke-3-1498549334

BWT AQAMESTER TIPPJEI:

Higiénia ‒ mindenekfelett! Az automatikus gyantaágy fertőtlenítés időről-időre gondoskodik a csíramentes környezetről.
Higiénia ‒ mindenekfelett! Az automatikus gyantaágy fertőtlenítés időről-időre gondoskodik a csíramentes környezetről.
Fő a nyugalom! Ha a berendezés nem érzékel vízvételt, 72 óránként  automatikusan átöblíti magát a higiénia fenntartása érdekében.
Fő a nyugalom! Ha a berendezés nem érzékel vízvételt, 72 óránként automatikusan átöblíti magát a higiénia fenntartása érdekében.
További kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi AQAMesterrel vagy látogasson el egy AQAPontba!
További kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi AQAMesterrel vagy látogasson el egy AQAPontba!

BWT AQA PERLA BIO
25/50/75 vízlágyító

Az AQA perla BIO vízlágyító már több, mint 25 éve gondoskodik hazánkban a háztartások lágyvíz ellátásáról. A régebben Bewamat BIO néven ismert gépet megbízható működés, precizitás és nagy tapasztalattal megtervezett fejlesztések jellemzik.

Újdonság - Best Water Home alkalmazás: Regisztálja AQA perla BIO vízlágyító készülékét, és kövesse nyomon a család vízfogyasztását, áttekintheti a készülék állapotát, tájékozódhat a berendezésben a só mennyiségéről, de szükség esetén akár házhoz is rendelheti azt.

Itt töltheti le:

iPhone készülékekhez

Android készülékekhez

AQA Perla BIO regisztrációja a BEST WATER HOME applikációba

 

Bővebb információ a vízlágyító készülékről:

AQA PERLA BIO vízlágyító
Magyarország egyik legkedveltebb vízlágyítója. Kompakt, kiforrott, megbízható vízlágyító, kiváló lágyvizet biztosít otthona számára. Bővebb információ...

Mire van szükség egy vízlágyító beépítéséhez?

A berendezés széria tartozéka a Multiblock (kerülőági szerelvényblokk). A kerülőági szerelvény lehetővé teszi, hogy a vízlágyító berendezés bármikor kizárható legyen a vízvezeték hálózatból (például: Meghibásodás esetén, hogy ne maradjon víz nélkül a ház).

Lebegőanyag vízszűrőre (pld. Europafilter RS vagy BWT E1 higiénikus vízszűrő), flexbilis bekötőcsőre szükség lesz a bekötéshez.

A vízlágyító berendezést fagy- és páramentes helyre kell elhelyezni. Azt szoktuk javasolni, hogy oda legyen beépítve a berendezés, ahol belép a víz a házba. Szennyvíz és elektromos csatlakozónak kell lennie a berendezéshez közel, továbbá padlóösszefolyónak a helyiségben.

 

Lebegőanyag vízszűrő
Központi lebegőanyag szűrésére szolgál, és a vízlágyító elé védőszűrőként, megóvja az apró kavics és homok szemcséktől.
BWT Multiblock
Használatával a vízlágyító berendezés karbantartási ideje alatt sem szűnik meg a vízellátás.
Flexiblis csőpár
Flexibilis csőpár a bekötéshez, amely a vízlágyító bekötésének elengedhetetlen kelléke.

a Multiblock a berendezés tartozéka

AQA Perla BIO ismertető brosúra:

 

Ha nem tudja, hogy pontosan milyen készül lenne ideális az Ön otthonába, segítünk, kérje kötelezettségmentes egyedi ajánlatunkat!

A gép több fokozatban állítható, mely révén különböző erősségű vízkőcsökkentés érhető el egészen a teljes fizikai vízkőmentességig (0,1 nk°). Egy 5 nk értékkel rendelkező lágyvíz esetén, ami még megfelel az ivóvíz minőségnek, már nem tapasztalhat vízkőlerakódást a napi használat mellett, mivel vízkő nem jelenik meg rendszeres és szokásos takarítás mellett, azonban más sók kirakódása előfordulhat. Azok akár egy puha ruha segítségével is könnyedén eltávolíthatók. A BWT a otthoni felhasználásra az 5 nk° érték beállítását javasolja, ami megfelel az ivóvízminőségi követelményeknek.